Lleure i Diversió

Marineland MARYNELAND
Ven a Marineland a disfruta de nuestras exhibiciones de Aves Exóticas, delfines y leones Marinos.
Además podrás pasar un día genial al aire libre, ver nuestras diferentes especies de flora y fauna (pelícanos, focas, nutrias, flamencos…) nuestro aviario y por supuesto la visión subacuática del delfinario. Ven a conocernos! 
water-world WATER WORLD
Quan visitin aquesta web estaran entrant en un món de sensacions dels millors parcs aquàtics que es puguin imaginar, el món d’Aquadiver a Platja d’Aro i Water World a Lloret de Mar, els parcs de Parcs Aquàtics de la Costa Brava, S.L.
Als dos parcs aquàtics de la Costa Brava vostè podrà gaudir de diferents atraccions com: piscines d’onades, rius ràpids, tobogans, kamikazes i les fantàstiques pistes toves. Un conjunt d’atraccions orientades tant per a públic infantil com per a adult. Els parcs aquàtics Aquadiver a Platja d’Aro i Water World a Lloret de Mar són l’espai perfecte per passar uns dies inoblidables amb la família i els amics.
illa-fantasia ILLA FANTASIA
Illa Fantasia disposa d’uns espais singulars per celebrar qualsevol tipus d’esdeveniment o celebració.

Logo_Tibidabo

EL TIBIDABO
Parc d’Atraccions Tibidabo, un indret màgic i emblemàtic de la ciutat de Barcelona. Us convidem a fer una ruta per aquest parc centenari i antic (és un dels més antics del món), en constant evolució, a aprendre de la seva història, a conèixer l’encant dels seus espais, a gaudir de les seves atraccions, des de les emblemàtiques fins a les d’última generació i a sentir un plegat d’emocions, pensades per a nens, joves i grans. I tot això, amb la ciutat de Barcelona com a espectadora d’excepció.
port-aventura PORT AVENTURA
Disfruta de uno de los más emblemáticos parques de atracciones de España. En vacaciones o en tus escapadas de fin de semana. Con tu pareja, con tus niños ¡o con quien tú quieras!. En Port Aventura descubrirás un parque temático lleno de todo tipo de diversiones.
Las seis áreas del parque temático harán que descubras nuevos y maravillosos mundos con magníficos espectáculos y multitud de mágicas atracciones para todas las edades. Desde las montañas rusas más altas y rápidas de Europa hasta las atracciones en las que padres y niños podrán divertirse juntos en el área temática familiar SésamoAventura.
activnatura ACTIV-NATURA
Hem creat un parc amb múltiples i vibrants activitats per divertir-se sense límit.
Atreveix-te, vine a recórrer-lo de principi a fi!
logojalpiaventura JALPI AVENTURA
A Arenys de munt, al Parc Jalpí hi trobaràs 6 circuits amb dificultat progressiva amb 90 activitats: dos de verd, dos de blaus, un de vermell i un de negre.
Des dels tres anys i per a totes les edats, amb la família, grups, empreses o col·legis.
Cabana de rebuda, servei de bar i lavabos, parc infantil i aparcaments.